İZMİR / TİRE - Yeniçiftlik Ortaokulu

Yeniçiftlik Ortaokulu

Yeniçiftlik Mahallesi Sultan Mehmet Sokak No.58 /Tire /İZMİR
Vizyon
Öğrencilerimizi ailesine, çevresine ve milletine yararlı, evrensel değerlere uygun olarak ;ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranan, başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine inanan, karşılaştığı zorlukları rahatça aşabilen, aktif öğrenmeyi sağlamak amacıyla eğitim teknolojisinden en iyi şekilde faydalanan, çevre bilinci veren, öğrencileri çeşitli projeler tasarlamaya ve bunları gerçekleştirmeye yönelten, sanat etkinlikleri ve kültürel etkinlikleri eğitim programları ile birleştiren, bölgemizde parmakla gösterilen en iyi okulu olmak.
Misyon
Atatürk ilkelerine bağlı laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran düşünen ve düşüncelerine düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk Kültürüne örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen ,yaratıcı ,hoşgörülü katılımcı insanı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyleri yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tekli
ders başlama :08:55 ders bitiş :15:40